SPORTSTER OWNERS NETHERLANDS;Dit forum is gesloten en gaat verder via www.sportsters.nl. Even nieuw registreren aub op het nieuwe forum.

<img src="http://i222.photobucket.com/albums/dd312/charlesb52/SONbanner2_1.jpg" border="0" alt="SON banner 2006-2014 photo SONbanner2_1.jpg"/></a>
Het is momenteel 02 feb 2023, 15:16

Alle tijden zijn UTC




Forum gesloten  Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 0 berichten ] 
Auteur Bericht
BerichtGeplaatst: 04 okt 2015, 12:50 
Offline
50-99
50-99

Lid geworden op: 16 mar 2011, 18:38
Berichten: 55
Hallo,
Mijn ironhead loopt niet lekker, stationair loopt goed, geef je gas dan heeft de motor weinig vermogen (geluid is ook niet lekker dan), neem je gas terug en je geeft weer gas dan pakt ie hem wel weer op.
Daarnaast schiet de choke er zo nu en dan stapsgewijs uit icm het gasgeven terwijl er geen vermogen is.

Bougies zijn vernieuwd, inlaatspruitstuk rubbers zijn aangedraaid, peut genoeg..wat zou het probleem veroorzaken, iemand een suggestie?


Omhoog
   
Toon berichten van afgelopen:  Sorteer op  
Forum gesloten  Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of reacties plaatsen.  [ 0 berichten ] 

Alle tijden zijn UTC


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten


Je kunt niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kunt niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kunt niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
cron
© 2007 - 2019 XsBB
ThinCab - Gratis weblog? - Gratis forum?
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Nederlandse vertaling door phpBB.nl.